DETALJER

CEO: Vitalij Kungel

HRB 175197 B
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg)

Firma adresse:

Zoobio GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin
+47 21 95 63 41

E-Mail: [email protected]
Web: www.zoobio.no

Nettsidene til Zoobio Gmbh inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. Zoobio GmbH er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene, som kan nås via disse koblingene. Bruken av nevnte nettsteder er på eget ansvar.

Ansvarsfraskrivelse:

Referanser og lenker
For direkte eller indirekte koblinger til andre nettsteder, som er ute av ansvaret til forfatteren, vil ansvar bare tre i kraft, hvis forfatteren har kunnskap om innholdet, og det ville være teknisk mulig og gjennomførbart for ham å forhindre bruken i tilfelle av ulovlig innhold. Forfatteren erklærer herved at ingen ulovlige innholdet var til stede på tidspunktet for linking.
Forfatteren har ingen innflytelse på nåværende og fremtidige design, innhold eller forfatterskapet av den koblede / koblet side.Han derfor distanserer seg fra alt innhold i alle koblede / tilkoblede sider som ble endret etter link. Denne erklæringen gjelder for alle Internett-koblinger satt i sine egne tilbud og referanser, samt for utenlandske oppføringer i gjestebøker , diskusjonsfora og e-postlister . For ulovlig, feil eller ufullstendig innhold og spesielt for skader som oppstår ved bruk eller stillstand av slik informasjon ligger utelukkende med leverandøren av området som det henvises ble gitt, og ikke den som har knyttet til disse sidene.

Opphavsrett og varemerke lov
Forfatteren søker å respektere opphavsretten til grafikk, lyd og videoklipp og tekster, for å bruke hans egne grafikk, lyd og videoklipp og tekster, eller bruke lisens gratis grafikk, lyd og videoklipp og tekster. Alle nevnte merker og varemerker gjennom internett tilbyr og muligens beskyttet av tredjeparter merkevarer og varemerker er bestemmelsene i gjeldende varemerkelovgivning og eierrettigheter på opphavsretten . For det formål å nevne er det ikke å bli trukket den konklusjon at varemerker ikke er beskyttet av loven!
Opphavsretten for utgitt av forfatteren selv laget gjenstander er fortsatt utelukkende med forfatteren. Reproduksjon og bruk av slike grafikk, lyd og videoklipp og tekster i andre elektroniske eller trykte publikasjoner er ikke tillatt uten eksplisitt samtykke fra forfatteren.

Juridisk gyldighet av denne ansvarsfraskrivelsen
Denne ansvarsfraskrivelsen er å bli sett på som en del av det elektroniske tilbud, fra der du ble henvist til dette nettstedet. Hvis det er deler eller enkeltsetninger av denne teksten som ikke lenger er aktuelt med den nåværende rettslige situasjon, resten av dokumentet beholder fortsatt sin gyldighet.