Nettbutikken ZooBio er klar til å tilby gratis frakt!

gratis frakt

Kjære venner, i dag har vi gode nyheter! Nettbutikken ZooBio er klar til å tilby gratis frakt! Bestillinger til {37} land i Europa, kan nå leveres gratis.Gå ikke glipp av denne fantastiske muligheten!

Vi på nettbutikken Zoobio strekker oss langt for å gi kundene vår maksimalt med muligheter til å spare mer. Denne dagen er imidlertid veldig spesiell: vi kansellerer fraktkostnader! Du spurte oss, og vi gjorde det! Det er bare å fullføre et kjøp til en verdi av 999,00 kr eller mer, og du får alt det nødvendige til kjæledyret ditt levert til deg for 0 kr. Mat til kjæledyr, leker, kobbel, stelleprodukter og mye annet: jo mer du kjøper, jo mer sparer du!

Vi beveger oss stadig fremover! Antall land som Zoobio sender produkter til øker stadig: Albania, Bulgaria, Andorra, Island, Vatikanet, Litauen, Latvia, Monaco, Liechtenstein, Malta, San Marino, Slovakia, Estland, Serbia, Bosnia og Hercegovina, Slovenia, Kroatia, Makedonia, Montenegro, Irland, samt Grønland og Kanariøyene er også lagt til listen vår over land.

I dag leverer vi til 37 land, og snart skal vi legge enda flere land til listen vår.

Ved å samarbeide med verdensberømte fraktselskaper som DHL og PDP, kan vi utvide vårt geografiske salgsområde hver eneste måned.

Vi ønsker å takke deg for at du alltid holder deg til oss. Hold deg informert om de nyeste oppdateringene, det skjer mange flere interessante ting i tiden som kommer!