Dyretilbehør fra Christopherus

Stort utvalg av billig Christopherus dyretilbehør

Christopherus Kjæledyrprodukt produsenten introduserer seg selv. Du kan finne ut mer om dette merket her Christopherus og deres produkter for kjæledyr. Zoobio tilbyr meget gode priser på alle produkter fra produsenten Christopherus.

Hvor mye kan Christopherus produkter anbefales? Les de siste Christopherus kundevurderingene.

Del dine erfaringer med Christopherus produkter. Med din erfaringsutveksling kan du lette andre Zoobio-kunders valg mellom våre produkter.

0
0
0
0
0

Christopherus dyreutstyr og dyremat nettbutikk

* Pris uten mva
* Leveringsbetingelser og vilkår

Produkter fra Christopherus

Informasjon om produsenten av kjæledyr produkter Christopherus

Christopherus er tysk førstrklasses fôr. Det er laget av gjennomtestede ingredienser. Det inneholder ikke kunstige fargestoffer, smaksstoffer og konserveringsmidler, og det er lett å fordøye.

CHRISTOPHERUS varer

Til hunder tilbyr Christopherus et bredt spekter av varer. Dette varemerkets tørrfôr er en kilde til proteiner av høy kvalitet, lett absorberbare karbohydrater og fett. Det passer også for dyr med allergi.

Christopherus våtfôr er en stor serie av smaker og ingredienser.

 • Classic serien. Maten inneholder spesielle proteiner som dyr med intoleranse eller allergi lett kan fordøye. Vitaminer hjelper hundens kropp med å motstå sykdommer og holde den frisk. Denne hermetiserte hundematen kan brukes separat eller blandes med tørrfôr, flak eller ris.
 • Exclusive menyen. Hermetisert mat som inneholder uvanlige typer kjøtt som fasan, villsvin eller hjort. Blant ingrediensene er også grønnsaker av høy kvalitet (amarant, pastinakk). Med disse varene får dyrene vitaminer og fargetistel olje, som er en utmerket kilde til fettsyrer. Fôret inneholder også beskyttelse mot kreft - som squalen.
 • 100% ren, 100% smak. Denne gruppen inkluderer mat av rent kjøtt som er egnet for en hund med en følsom fordøyelseskanal. Som en kilde til protein brukes kjøtt fra hest, bøffel eller kenguru. Buljong gjør det enklere for dyret å spise fôret.
 • Mini menyen. Inneholder proteiner av høy kvalitet: Velg blant fjørfe, storfe, fårekjøtt eller tamme fjærkre. Som en kilde til karbohydrater brukes nudler eller ris. Fôret er forsiktig behandlet og pakket bort etter avkjøling, slik at smaken og de gode kvalitetene til råvarene er bevart. Denne serien er laget til små hunder.

Til katter produserer Christopherus fôr laget av ferskt kjøtt og fisk.

Denne deilige og sunne maten er lettfordøyelig. Taurin og spesielt utvalgte vitaminer supplerer dyrets helse bra.

Fordeler med CHRISTOPHERUS varene

Til fremstilling av den tørre maten anvendes en komprimeringsmetode: Granulene formes på bakgrunn av den hydrotermiske prosessen med stivelse. Samtidig drepes patologiske mikroorganismer og svampsporer. Granulatet kommer ut og er porøst og knasende Det er behagelig for dyr å tygge på. I tillegg gir det munnbeskyttelse.

Velbalansert innhold har en god effekt på dyrets helse. Fettsyrer gir en glansfull pels, reduserer risikoen for artritt og kontroll av kolesterolnivået i blodet. Oligofruktoser styrker tarmveggene og gagner bakteriefloraen. På grunn av det optimale nivået av kalium er det grunnlag for dannelsen av sterke bein. Det lave innholdet av fosfor reduserer sannsynligheten for nyreproblemer.

Tørrgjær gagner fordøyelsen og reduserer betennelse. Fiskeolje oppmuntrer læring og bremser aldringsprosessen. Det er ingen eksotiske tilsetningsstoffer, fordi Christopherus mener at den slags må velges individuelt for hver enkelt hund etter samråd med dyrlege.

Kornfri mat har vært en fin måte å sikre hunder som lider av matallergi. I tillegg vil du blant Christopherus varer også finne mat til hunder som er på ulike stadier i livet. Dyret ditt vil få alt det trenger hele livet gjennom.

Kjøp CHRISTOPHERUS varer på nettet

På Zoobio kan kjøpe fôr fra dette varemerket med noen få klikk. Vi tilbyr gode priser, kundeservice på internett og hurtig levering.

Christopherus er valget for de som ønsker å gi sine dyr det beste. Velg dette unike varemerket og dyret ditt vil være takknemlig og vise det med sin glede og kjærlighet.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kundeservice
Om Zoobio
Sikkert kjøp
 • Rask levering
 • Kundebeskyttelse
 • Data beskyttelse
 • Sikker betaling med SSL-kryptering
 • Best priser
Sikker betaling
 • VISA
 • PayPal