Dyretilbehør fra Easy-Life

Stort utvalg av billig Easy-Life dyretilbehør

Easy-Life Kjæledyrprodukt produsenten introduserer seg selv. Du kan finne ut mer om dette merket her Easy-Life og deres produkter for kjæledyr. Zoobio tilbyr meget gode priser på alle produkter fra produsenten Easy-Life.

Hvor mye kan Easy-Life produkter anbefales? Les de siste Easy-Life kundevurderingene.

Del dine erfaringer med Easy-Life produkter. Med din erfaringsutveksling kan du lette andre Zoobio-kunders valg mellom våre produkter.

0
0
0
0
0

Easy-Life dyreutstyr og dyremat nettbutikk

* Pris uten mva * Leveringsbetingelser og vilkår
Produkter fra Easy-Life

Informasjon om produsenten av kjæledyr produkter Easy-Life

Varemerket “Easy-Life” er eid av det nederlandske firmaet “Easy Life International B.V.” De lager produkter til akvarier og har gjort det siden 1989. Under tiden som firmaet har eksistert har de hatt et godt omdømme. Kunnskap og erfaring fra deres eksperter har resultert i innovative produkter som selges i mer enn 40 land. Dette firmaet er et som stoles på, ikke bare blant de som har akvarier hjemme, men også i dyreparker og blant dem som eksporterer fisk og koraller.

Produksjon av Easy-Life

Gjødselvarene nedenfor er de som er mest populære blant firmaets varer.

 • “ProFito”. Dette er et konsentrert universalgjødsel. Det er egnet for alle planter. Med dette produktet får du alle nødvendige næringsstoffer, derfor er det mest sannsynlig at du ikke trenger å legge til kalium og jern ved siden av. Planter vil være sterk, sunne og vakre. Bladene vil være brede og ha sterke farger.
 • “EasyCarbo”. Dette produktet er en utmerket kilde til karbondioksid til akvarieplanter. Du vil se dem vokse betydelig etter bare en til to ukers bruk. På samme tid reduserer det muligheten for å få alger i tanken.
 • “Jern”. Dette gjødselet er en konsentrert kilde til jern. Det inneholder også kalium. Dette produktet vil gjøre plantene dine sunne og sterke i fargen.
 • “Kalium”. Dette gjødselet vil sørge for at plantene får kalium. Mangel på dette elementet opptstår spesielt i bløtt vann. Ved dette problemet ser du ofte indikasjoner på at lysegrønne planter noen ganger blir nesten hvite. Det er best å bruke kalium og jern sammen, slik at plantene får både kalium og jern i store mengder.
 • “Nitro & Fosfor”. Disse gjødslene kompenserer for mangel på hydrogen og fosfor. Mangel på disse viktige elementene fører til mangel på vekst og stunt av akvarieplanter. Problemer av denne typen oppstår vanligvis i akvarier der det er svært få fisk, eller ingen fisk i det hele tatt.
 • Rotpinner. Dette produktet er ideelt for planter som trenger et høyt opptak av næringsstoffer ved røttene. For eksempel Cryptocoryne, Echinodorus og Lotus. Pinnene forurenser ikke vann og kan lett deles opp i mindre biter hvis det er nødvendig.

Selskapet selger også produkter som renser akvarievannet, bekjemper alger, for å ta vare på fisken, teste vannet, vesker for transport av fisk. Alt dette er noe som gjør vedlikehold av akvariet så mye mer behagelig.

Fordeler med Easy-Life produksjon

Produkter fra dette varemerket er økonomiske, enkle å bruke og effektive. Deres populæritet skyldes i hovedsak munn til munn annonsering. De fleste som har testet produkter fra Easy-Life varemerket har anbefalt den til andre, det beste beviset på varenes kvalitet.

Kjøp Easy-Life varer på nettet

For å  ta vare på akvariet ditt mens du holder kostnadene nede, snu deg til Zoobio. Easy-Life-produkter kan kjøpes til gode priser her. Du kan bestille dine produkter med bare noen få museklikk. Hvis du har spørsmål eller er usikker på noe, ikke nøl med å be om hjelp. Vi vil hjelpe deg med å gjøre et godt valg, og vi leverer kjøpene så hurtig som mulig.

Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre en god handel på bare noen få minutter, send inn bestillingen nå og sørg for at du får høy kvalitet med Easy-Life varer.

Følg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kundeservice
Om Zoobio
Sikkert kjøp
 • Rask levering
 • Kundebeskyttelse
 • Data beskyttelse
 • Sikker betaling med SSL-kryptering
 • Best priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal