Mat for kjæledyr fra GranataPet

Stort utvalg av billig GranataPet dyretilbehør

GranataPet Kjæledyrprodukt produsenten introduserer seg selv. Du kan finne ut mer om dette merket her GranataPet og deres produkter for kjæledyr. Zoobio tilbyr meget gode priser på alle produkter fra produsenten GranataPet.

Hvor mye kan GranataPet produkter anbefales? Les de siste GranataPet kundevurderingene.

Del dine erfaringer med GranataPet produkter. Med din erfaringsutveksling kan du lette andre Zoobio-kunders valg mellom våre produkter.

0
0
0
0
0

GranataPet dyreutstyr og dyremat nettbutikk

* Pris uten mva Frakt

Produkter fra GranataPet i best kvalitet og til de beste priser

Informasjon om produsenten av kjæledyr produkter GranataPet

GranataPet er hunde- og kattemat produsert i Sør-Tyskland i Allgäu. Dette produktet er laget med ekte omsorg for kjæledyrets velvære. I GranataPets tilnærming til produksjonen av fôr kan du se respekten for naturen som er viktig for innbyggerne i Allgäu. Som en del av produksjonen inngår det granateplekjerner som er en god kilde til kalsium, jern og andre godsaker.

GranataPet varer

● Tørrmat til katt. De inneholder ikke korn, benmel eller proteinerstatninger. På grunn av det høye innholdet av kjøtt og fisk i maten vil katten din får fôr som er svært nær dens naturlige kosthold. Tran er bra for synet og hjernen. Taurin fastholder retinal- og nervevev, forebygger hjertesykdommer og aborter, og hindrer blodpropp.

● Våtfôr til katt. Den er laget av ferske og god ingredienser. Produsenten bruker teknologi som bevarer næringsstoffene i råvarene. Fôret inneholder ikke korn, benmel eller proteinerstatninger, men det inneholder tran og taurin.

● Godbiter til katter. GranataPet tilbyr smakfulle og nyttige varer som vil glede ditt kjæledyr. Godbitene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer som har en god innflytelse på kattens kropp, for eksempel støtte til urinveiene og redusering av dannelsen av hårballer i hals og svelg.

● Tørr hundemat. Kornfrie produkter med et høyt innhold av kjøtt vil berike ditt kjæledyr veldig mye.

De inneholder ikke sukker, benmel eller soya.

● Våtmat til hunder. Spesialistene hos GranataPet har utviklet en rekke smakfulle mattyper med høyt innhold av kjøtt til ditt kjæledyr. Disse produktene inneholder ikke korn, og derfor får ikke hunden noen problemer med fordøyelsen.

● Godbiter til hunder. Disse godbitene vil gi deg muligheten til å belønne eller bare skjemme bort kjæledyret ditt. De er små, inneholder mange gode ingredienser og har en god smak.

Fordeler med GranataPet varene

Granateplekjerner vil gagne ditt kjæledyr mye. De har innflytelse på ulike deler av dyrets kropp:

● Forbedre cellene og beskytte dem mot frie radikaler;

●Forhindre smitte og for å redusere betennelsestilstander;

● Utvikle den mentale kapasiteten.

Kjøp GranataPet på nett

For å kjøpe fôr fra en av de beste tyske varemerkene til en god pris, vennligst kontakt vår nettbutikk. Du vil være i stand til å utføre en ordre på noen få minutter. Vi svarer på dine spørsmål, og vi levere varene raskt.

Kjæledyret ditt vil elske produkter fra GranataPet og vil være deg takknemlig. For å bli overbevist finner du en passende mattype og bestiller den med en gang.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kundeservice
Om Zoobio
Sikkert kjøp
 • Rask levering
 • Kundebeskyttelse
 • Data beskyttelse
 • Sikker betaling med SSL-kryptering
 • Best priser
Sikker betaling
 • VISA
 • PayPal
Rask levering
 • DHL
 • DHL Pack station