Dyretilbehør fra Herrmann's

Stort utvalg av billig Herrmann's dyretilbehør

Herrmann's Kjæledyrprodukt produsenten introduserer seg selv. Du kan finne ut mer om dette merket her Herrmann's og deres produkter for kjæledyr. Zoobio tilbyr meget gode priser på alle produkter fra produsenten Herrmann's .

Hvor mye kan Herrmann's produkter anbefales? Les de siste Herrmann's kundevurderingene.

Del dine erfaringer med Herrmann's produkter. Med din erfaringsutveksling kan du lette andre Zoobio-kunders valg mellom våre produkter.

0
0
0
0
0

Herrmann's dyreutstyr og dyremat nettbutikk

* Pris uten mva * Leveringsbetingelser og vilkår
Produkter fra Herrmann's

Informasjon om produsenten av kjæledyr produkter Herrmann's

Herrmann GmbH Company ble grunnlagt i 2006. Selskapet var en av de første i Tyskland til å produsere økologisk fôr for kjæledyr. Fabrikken ligger i nærheten av München. Herrmanns produkter av eksepsjonelt høy kvalitet, og egnes selv for dyr med sensitiv mage.

Herrmanns produkter

Selskapet produserer flere kategorier med hundemat.

 • For valper: Fôret er laget med hensyn til at hunder trenger mat med flere, spesielle egenskaper mens de er små. Takket være nøye, utvalgte ingredienser har Herrmanns produkter positiv effekt på dyrets helse og utvikling.
 • For voksne hunder: Fôret er en kilde til kvalitetsprotein: kylling, storfe og kalkun.
 • Diettfôr: Fôret i denne kategorien lages spesielt for dyr som trenger en spesiell type kosthold på grunn av helseproblemer. Fôret er også egnet for eldre hunder.
 • Produkter for overvektige dyr og hunder som ikke spiser kjøtt: Herrmann tilbyr produkter som inneholder lite fett og mye fiber. Dette gjør det enklere for deg å holde kjæledyrets vekt stabil og dermed ivareta helsen. Vegetarisk mat er laget med lupin som hovedkilden til kvalitetsprotein. Produktet er egnet for dyr med tarmproblemer. Dersom den blandes med rent kjøtt fra Hermann, får du et sunt og velsmakende kosthold som holder dyret friskt.

Selskapet tar hensyn til at hunder og katter er ulike, og at hunder er fullstendig kjøttetende. Selskapet produserer universalprodukter, som for eksempel passer for både katter og hunder. Kategorien inkluderer rent kjøtt med naturlige safter, økologiske grønnsaker og flak.

Herrmann tilbyr også tilbehør.

Du kan kjøpe pålitelige kobbel, eller lokk som gjør det enkelt å lukke hermetikkbokser med restemat.

Fordelen med Herrmanns produkter

Selskapet bruker økologiske, tyske råvarer av høy kvalitet for å produsere fôret. Resultatet er mat som er velsmakende og har et høyt næringsinnhold. Du kan kjøpe produkt som passer for kjæledyrets alder og fysiske tilstand.

Hermann er en familiebedrift som har kjærlighet for kjæledyr som grunnleggende verdi. Målsetningen er å tilby dyret bare det beste, og derfor gjennomgår fôret strenge kontrolltester ved hvert produksjonstrinn. Sluttproduktet er svært næringsrikt.

Kjøp produktene til Herrmann på nett

På nettbutikken Zoobio kan du bestille produkter fra dette selskapet på et par museklikk. For å gjøre det enklere for det, har nettsiden vår har et nøye gjennomtenkt og brukervennlig design. Vi har et enkelt søkesystem, detaljerte produktbeskrivelser og oversiktlig bestillingsskjema. Alt dette gjør det lett for deg å foreta et gjennomtenkt kjøp og samtidig spare tid.

Våre rimelige priser gir deg en god mulighet til å spare penger. Vær oppmerksom på at du kan betale for kjøpet via en rekke betalingsmåter. Du kan velge den metoden som er mest praktisk for deg.

Dersom du ønsker mer informasjon, ta kontakt med våre konsulenter. De kan gi deg råd om hvilke produkter fra Hermann du bør velge, bistå ved bestilling og få varene levert på kortest mulig tid.

Kjøp sunn mat til kjæledyret ditt. Bestill produkter fra Herrmann på nettbutikken Zoobio med en gang.

Følg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kundeservice
Om Zoobio
Sikkert kjøp
 • Rask levering
 • Kundebeskyttelse
 • Data beskyttelse
 • Sikker betaling med SSL-kryptering
 • Best priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal