Mat for kjæledyr fra Sheba

Stort utvalg av billig Sheba dyretilbehør

Sheba Kjæledyrprodukt produsenten introduserer seg selv. Du kan finne ut mer om dette merket her Sheba og deres produkter for kjæledyr. Zoobio tilbyr meget gode priser på alle produkter fra produsenten Sheba.

Hvor mye kan Sheba produkter anbefales? Les de siste Sheba kundevurderingene.

Del dine erfaringer med Sheba produkter. Med din erfaringsutveksling kan du lette andre Zoobio-kunders valg mellom våre produkter.

0
0
0
0
0

Sheba dyreutstyr og dyremat nettbutikk

* Pris uten mva Frakt

Produkter fra Sheba i best kvalitet og til de beste priser

Informasjon om produsenten av kjæledyr produkter Sheba

Varemerket Sheba dukket opp i 1985 og er i dag eid av Mars virksomheten. Under dette varemerket blir det produsert våtfôr til katter. Hovedfabrikken deres ligger i Thailand. Sheba er en sann ekspert på hermetikkmat produksjon. I de årene som varemerket har eksistert har det utviklet en formel for en velbalansert og deilig diett.

Sheba varer

● Sheba Duet er møre stykker av to forskjellige typer kjøtt pakket i en pose. Alle komponentene passer sammen og utfyller hverandre perfekt og gir kjæledyret ditt vann i munnen. Sheba Duet omfatter fôr med ulike smaker: kylling og storfe, kalkun og and, kanin og fjærkre, kalv og kylling- og to fiskeretter; laks og torsk og  tunfisk og havfisk.

● Sheba Classic finnes i fire ulike typer deilige posteier: med oppdrettsfugler, med and, med laks, med kalvekjøtt og med kylling.

● Utvalget av sauser er retter laget av saftig lettfordøyelig kalkun og kaninkjøtt i en appetittvekkende, kraftig saus.

Sheba selskapet produserer også en varelinje av hermetikkmat basert på følgende smaker.

● Tunfisk i saus

● Blandet kjøtt med kylling og and

● Miks av tunfisk og blåskjell

● Miks av tunfisk og reker

● Kyllingvinger

Fordeler med Sheba varer

Sheba produkter er utviklet i det vitenskapelige forskningssenteret Waltham som spesialiserer seg på dyrenes ernæring. Maten fra denne merkevaren er laget av eksklusive oppskrifter. Laget av Europas beste kokker. Det er ingen tilsetningsstoffer og fargestoffer i produktene. Derfor er de også meget nyttig for dyr som har sensitiv fordøyelse. Fôret er produsert i Thailand, så produsentene har en mulighet til å bruke havfisk som er fersk. Råvarene kommer direkte til fabrikken, så maten er fersk og smaker deilig.

All maten er pakket i forseglede poser som bevarer ferskhet og produktets delikate smak.

Kjøp Sheba på nett

Hvis du ønsker å kjøpe utsøkt og velbalansert mat for dine hårete venn så er Sheba produkter akkurat det du trenger. På Zoobio nettsiden er det et stort utvalg av mat representert. Hvis du har problemer med å velge hva du skal ha, så er kundekonsulenter her alltid klare for å hjelpe deg. De gir deg råd om Sheba maten som er perfekt for katten din. Legg inn bestillingen nå og gå ikke glipp av en sjanse til å gi kjæledyret en deilig godbit.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kundeservice
Om Zoobio
Sikkert kjøp
 • Rask levering
 • Kundebeskyttelse
 • Data beskyttelse
 • Sikker betaling med SSL-kryptering
 • Best priser
Sikker betaling
 • VISA
 • PayPal
Rask levering
 • DHL
 • DHL Pack station